Particulier

Voordelige Subliempakket
U wilt uw risico’s op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Voordelige Particuliere Verzekeringspakket de oplossing. Het pakket biedt u niet alleen bescherming van schade aan uw woning, inboedel, auto, motor, caravan of andere bezittingen, maar dekt bijvoorbeeld ook de schade af die u en uw gezinsleden aan anderen kunnen toebrengen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het pakket opneemt. Zo stelt u zelf een pakket op maat samen. Doordat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt u niet tweemaal voor dezelfde dekking. Zeer aantrekkelijk ook is de pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u in het Particuliere Verzekeringspakket onderbrengt, hoe hoger de premiekorting. Die kan oplopen tot maar liefst 12%.

Pluspunten
– Complete dekking en scherpe premies
– Alle dekkingen op één overzicht
– Aantrekkelijke pakketkortingsregeling tot maximaal 12%
– Gratis maandbetaling
– Na afloop eerste contractsduur, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand
– Snelle schade afhandeling
– Door ons zorgvuldige acceptatiebeleid blijven de premies voor u laag

Beste voorwaardengarantie op Inboedel-, Woonhuis- en Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren
Het Particuliere Verzekeringspakket kent een unieke “Beste voorwaarden garantie”. Wanneer u een schade heeft die ogenschijnlijk niet onder de dekking van deze verzekering valt maar wel wordt gedekt volgens de voorwaarden van een andere verzekeraar, dan dekken wij deze schade ook. Deze garantie is van toepassing op de Inboedel-, Woonhuis- en Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

In de volmacht verzekerd!
Het Particuliere Verzekeringspakket is een verzekeringsproduct dat door ons kantoor is ontwikkeld op basis van de beste voorwaarden en premies in de markt. Dit doen wij in volmacht van een aantal maatschappijen. Dit heeft als bijkomend voordeel voor u dat wij zelf polissen kunnen accepteren en schades behandelen. Dit is dus sneller en efficiënter!

Zo bent u verzekerd
Het pakket heeft drie verzekeringsrubrieken:
Woon
Verkeer
Recreatie

Klik hier voor de voorwaarden.